|
 |
W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi informacjami.
|
|
 |
 |
 |
|
 |
|
 |
Forum |
 |
|
 |
Quidam |
Wczoraj miałem okazje usłyszeć kameralny koncert Quidam w radio PIK. W trakcie koncertu można było usłyszeć materiał z nowej płyty „Alone Together” oraz materiał z poprzednich płyt. Nie zabrakło również muzycznych niespodzianek, jak to zwykle bywa na koncertach Quidam – zabrzmiało kilka cytatów zaczerpniętych z twórczości klasyków rocka. Wspaniały klimat studia koncertowego radia dała możliwość niezwykłej więzi między publicznością a muzykami. Wspaniała uczta muzyczna i szczególne podziękowania dla Adama Droździka który zapewne był sprawca tego wydażenia. Oby więcej takich konertów.... |
~Maciej |
pokaż drzewo |
tytuł |
Data dodania |
Re: Quidam |
2008-08-27 17:14:45 |
mój post nie jest na temat,ale mam pytanie do słuchaczy radia pik.strasznie podoba mi się pewna piosenka,dziś słyszałam ją tak między 13-14 chyba. ma raczej takie ''murzyńskie'' rytmy i jedyne co usłyszałam to coś w stylu "hop hop joanna...''proszę o pomoc co do tytułu tej piosenki |
~natalkasky |
 |
2008-07-22 19:02:55 |
Serdeczne dzięki dla niezłomnego popularyzatora poezji rockowej Adama Droździka za piękne chwile i bogate przeżycia estetyczne przy fascynującej muzyce Quidam w studio Radia PiK. Oby więcej takich magicznych wieczorów, kiedy piękne dźwięki instrumentów rockowych wciągają jak wir wielkiej rzeki w świat marzeń i roztaczają wielobarwne pejzaże malowane rockowymi nutkami |
~włodek |
 |
2008-07-19 11:47:10 |
Te cytaty to chyba robi się taka miła specjalność Quidam. Mimo, że to już kolejny koncert w ramach trasy AT, który miałem okazję zobaczyć to nie nudziłem się ani chwili. Ta akustyczna gitara stojąca na scenie sprawiała, że czekałem na wienczance koncert Wish You Were Here...ale nie doczekałem sie;). Bedzie pewnie nastepnym razem.
Podziekowania dla pikowej ekipy za te kameralne koncerty!
|
~karol |
|
|
|
 |
|
|
 |
|